Thursday, March 4, 2010

Helvete!


Halvpålitliga Aftonbladet.se rapporterar (http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article6717543.ab) med referens till Cinema Source att Tobey Maguires roll i nya Spindelmannen-filmen kommer att fyllas av killen jag i en recension kallade Zac Efrons lillebror - Logan Lerman alias Percy Jackson.

Jag ber till Zeus att han hinner få några fler skådespelarlektioner under bältet innan inspelningarna startar för annars är det här ett jävla stort magpplask in the making. Det ryktas också om att Marc Webb ska stå bakom kameran och han gjorde som bekant ett fint jobb med charmiga indierullen (500) Days of Summer så det beslutet är jag mer okej med. Visst, han är rätt oprövad i större sammanhang men det var trots allt Christopher Nolan också när han gjorde Batman Begins och den är ju rent fantastisk, och dess uppföljare är som bekant en av 2000-talets bästa filmer.

2 comments:

Being Blogged said...

Man har i alla fall ngt att titta på. *mums*
Men som skådespelare är han inte mycket att hänga i granen - även om han funkade i 3:10 to Yuma.

Fredrik said...

kanske är han motsatsen till ett fint vin, han blir sämre med åldern. lite samma sak som drabbade Joel Haley Osment eller "Sjätte sinnet-killen" som han kallas i folkmun.

 
Clicky Web Analytics